Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv

Björkar står i samlad trupp
Skogens vita väktare

På sina grenar
små ivriga hjärtan
tävlar om att brista ut ikapp

Väntar,
håller andan

Träder in
Möts av moderliga armar
som omfamnar

Lutar kind mot bergets skrovliga hud

Knyter upp

Drar ett nytt andetag

Tusen små hjärtan
dansar i vinden




Fri vers av soalf
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-07 18:28



Bookmark and Share


  Irkali
Vackert om våren
2012-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt nice.
2012-05-07

    ej medlem längre
Vackert och stämningsfullt.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf