Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfot och reggae

jag hämtar en omgång och räknar inga sorger
bara de grå männens travande existens
när bilarna gungar förbi tunga av reggae
varför barfota undrar du
men bara med huden mot jorden
och hjärtat mjukt inom
kan detta liv med sina gravar av brutna tennsoldater levas levande
så kom en stund med renskrapad hjärna och dansa med mig 
där i den varma kokongens pulserande inre




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-07 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns så många sätt jag kan tolka detta på, inga vaga känslor, utan specifika minnesbilder skjuter fram, bildar en form av mosaik i mitt huvud; om denna fras tolkas så ändras den andra frasens betydelse i konjunktion o.s.v.

Det är med andra ord något alldeles extra.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP