Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att jag är en helt vanlig irrationell människa


Jag borde inte...men jag gör det ändå.

JA, jag borde verkligen klippa mig, skaffa en tvättkorg och vika tvätten ut och in när jag tvättar den.
Jag borde även sluta att lyssna på "grottmusik" just för att den plågar mig...
Jag borde sluta kasta mig utför berg på en ful cykel, jag borde plantera lökar, kratta,klippa, hälsa på grannen. Prata om vädret...
Jag borde vissla oftare...

Jag borde lägga in veden vid vedboden där jag sågade den istället för att balansera upp den på plankor till lillboden i en skottkärra så att ryggen värker.
Jag borde leta upp vartenda par av omaka strumpor på båda våningsplanen och föra alla ensamma små skrynkliga sockor samman och lägga dem i en röd låda.

Jag borde inte bli förbannad över att man plastat in smörgåspålägget så att det tar tre min och elva sekunder att öppna paketet, med kniv!
Jag borde inte gå barfota över golv av skärvor...
Jag borde inte...
Jag borde inte tänka på dig...

men jag gör det ändå
- jämt.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-07 23:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Starka ord, väl förmedlat!
2012-05-14

  Lodjur i klänning
Hon tänker nog på dig med.
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP