Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill leva igen.


Hon som förut var glad

Mina tårar krossades
av din sanning om mig
Darrar av närvaron
av frånvaron av lögnen

Kan du inte se
att broarna fallit isär
av dina egna begär?

En dag kommer jag
inte längre vara kvar här
En dag kommer jag finna
den jag var tidigare

Hon som förut var glad




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-09 14:35



Bookmark and Share


  PequeñaGatita VIP
Så klart! Du behöver inte söka! Hon finns där i Dig!

Kram!
2012-05-12

  LassO
Djup
2012-05-10

    ej medlem längre
Minns inte när jag var riktigt glad senast,måste ha varit i barndomen.......
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP