Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolleri

Från tårar till leende ...

med ditt trollspö förvandlar du
på ett ögonblick.

Jag ser inte längre regndropparna
genom solens strålar ...

jag ser solens strålar
genom regndropparna.

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-10 08:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Väldigt talande. Fint.
2012-05-10

  Katinka VIP
Fin. Förtjusande.
2012-05-10

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt
2012-05-10

  Gunnel Eriksson VIP
Verkar vara ett positivt sätt
att betrakta vädrets växlingar.
Bra!
2012-05-10

    ej medlem längre
Tycker mycket om. Underbart!

"jag ser solens strålar
genom regndropparna."
2012-05-10

  Linda CH VIP
Upplyftande och vacker!
2012-05-10

    Maria Malm
Positivt tänkande.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP