Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-typ aah

när mina fötter
sviker min promenad
och när fingrarna
får mjölksyra

och när hjärnan
luktar brännt
som en sladd
man ej kan styra

då säger jag som a- laget
vi brukar kalla ohyra

typ a
ha ha ha






Övriga genrer av Fmaj7
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-01-31 21:06



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
härligt språkat här
rymliga liknelser som ger
texten en smilband.
slutet är klockrent
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7