Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dU,


,, finner dig aldrig i sanningen
det förstklassiga nyktra nuet
,,

Frestande


strosar du omkring
,, vi gästar varandra

du förblir ett rovdjur
i alla ögonblick,

,blottar flärdfritt ditt trolska väsen;

jag vill,,, skriva om dig, men

blablabla, det ger oss skuld,, allt vi vill ger oss skam

,som man på intet vis kan skapa
ens med kulör utav poem
dig .




Fri vers av Fmaj7
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-21 22:39



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ja det har jag...men det kanske inte var mig du frågade...jag förstår inte alla små ,,, och ,, och , men orden förstår jag...och tycker om...fint!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7