Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten

en liten gick
med sorgsen blick
för drömmen brast igår

han ville dö
och jag förstår
att ögonen är sår

då kom en storm
den var enorm
och liten han försvann

men liten sa;
-nu mår jag bra!

och liten åter vann




Fri vers av Fmaj7
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-01-17 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7