Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o så levde di olyckliga i alla sina dagar

var sak har sitt rum
men vad vore smarthet utan nån djävel som är dum

en vis kvinna lyssnade i kör
ingen förstod men visste inte för

lyckan var god vän med smarthet
och vad vore dumhet utan någon gud som är smart




Fri vers av Fmaj7
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7