Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek till naturen


När träden viskar

När träden viskar
ditt namn
står skuggorna stilla

vinden ler försiktigt
regnet renar smärtan




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-10 16:36



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Jag tycker att du fått till en fin stämningen och en fin känsla i texten.
Bra text för en bild.
AE
2012-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP