Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar kallprat om ingenting...men jag mår faktiskt rätt bra! :)


Kallprat

Jag har hakat upp mig
hakat upp mig
kaffe
kaffe
kaffe
och klockan tickar ändå
vadå är hon redan så
nej jag mår bara fint
kalas,
och hur mår barnen?
Jaså du har skiljt dig, så trist
han hade doppat
en annan
ja men sånt får man ju förlåta
vet du väl
det gjorde alla i omgivningen
i de hålor jag bott i
Ja det går så bra så
Vill du ha mera kaffe?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Magica VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-10 20:40



Bookmark and Share


  LassO
kaffe utan grädde är som....
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP