Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfriskning

Ibland gråter min själ
en förfriskande tår
men oftast är det
tårar av smärta

Det som är skillnaden
är att idag väljer jag
mitt liv helt själv
och klarar det

Igår gick jag sönder
av ingenting




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-10 23:00



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
skört, "Igår gick jag sönder av ingenting". Fint B:)
2012-05-13

  Annie b'larsson VIP
Blir så glad för din skull. Heja dig!
2012-05-12

  aol
starkt berörande skriftat vännen,
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP