Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ljuden avtar

Hör ljuden
från resterna
av dagen
försvinna
i ett brus
som sakta avtar

Kvar finns tystnaden

Och tankarnas spel
i natten ökar
i styrka

Ett liv
känslor, stämningar
passerar revy
minnesbiblioteket
har öppnat sina portar




Fri vers av AA VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-11 00:14



Bookmark and Share


  Järnkatten
Klockrent, applåder!!
2012-05-15

  Linda CH VIP
Nattens tystnad inbjuder ofta till reflektion. Tankar och minnesbilder dyker upp från arkiven. Du fångar detta fint i din text.
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Stämningsfullt.
2012-05-11

  mickech
Mycket bra!
2012-05-11

  alvan
Bra! Gillar detta. En väl känd vandring som du beskriver snyggt. Särskilt sista stycket!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP