Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga tankar


Min forna hemstad
finns som en kuliss
i bakgrunden

Siluetter anas i dunklet

Minnesbilderna från den tiden
har blivit alltmer
gulnade

Ansikten på forna vänner
skulle inte kännas igen
idag

Jag begrundar
den tid som förflutit
och ser en skärva av livet
som blänker
en tråd
till min historia




Fri vers av AA VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-11 00:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Som livet... gillar dina tankar..
2012-05-12

  Sanna i badet VIP
Jag tycker speciellt om den sista delen. Det kan vara svårt att titta tillbaka på livet. Många räds och vill hellre glömma. Men i din dikt blänker den och du ser livet i den. Det är en kärleksfull beskrivning. Något man har med sig. En del av ett helt liv.
Tack :)
2012-05-11

  mickech
Vi förändras ständigt...minns det gamla och går vidare.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP