Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankebyggnader

Det finna inget effektivare sätt att ta död
på ett gammalt tankemönster,
som alltid genererar handlingsmönster i våra liv,
än att införliva ett nytt.

Som att köpa ett nytt liv (en katt)
för att ta död på ett annat (råtta)
Mata katten. Inte råttan

För du är inte dina tankar.
Men dina tankar blir lätt du
– om du inte ser upp.

Våga vara Du. Våga vara Nu.
Våga vara Ny.




Fri vers av Regular
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-11 02:38



Bookmark and Share


  Vici
Så är det!
:-)

Tack för uppmuntrande ord!

Bokmärke!
2012-05-15

  walborg
Denna text är precis vad jag behöver i mitt liv nu. Varmt tack!
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att våga.
2012-05-11

    ej medlem längre
BRA!
2012-05-11

  ERD-man-SKY VIP
En fin dikt!
” Våga vara Du. Våga vara Nu.
Våga vara Ny”.

Känn inte rädslan och du blir fri..
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular