Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasastan

sprickande porösa valv av grönska
varigenom lugnets blåhet silas

en droppa svart kaffe
i själens slumrande vatten

på andra sidan verandan
klyver en blixtrande cyklist
alléns vertikala ljus

en liten explosion av dun
skingrar duvor, seglande
mellan tvärgators
plåttak

en dov huvudvärk

och en gnisslande
spårvagns klagan




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 14:00



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Expressiv impressionism ... fängslar.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin