Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina rosor

rosorna har vissnat

ser på buketten i den nu torra vasen

jag glömde bort dem

lämnade lägenheten och stan i sådan hast

har även minnet av mig vissnat

inte ett ord

inte en viskning på snart en månad

rosorna har vissnat

på vasens botten ligger en spindel

benen krullade upp i luften

imse vimse spindel klättrade aldrig upp igen

inga nät att fastna i

torra taggar på torra stjälkar

den dammiga rosdoften fastnar i näsan

diskar vasen

dina rosor hade vissnat

 




Fri vers av Yheela
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-11 14:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Allt faller i glömska..bra skriven
2012-05-11

  Patrik Orion Sten
död och glömska, helt enkelt att tiden nöter...tyckte om denna!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela