Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med tankar till dem som flyr och mister


Inte förlagd


det som jag miste
kan jag aldrig finna
i mina händers längtan
famlande i brutet gräs
finns bara sorg intet hopp

glömmer jag dig?

nej jag håller dig nära
som en inristning i nerven
varje dag en smärta

gravens litenhet
aldrig förglömd




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-11 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP