Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Perspektiv
bryts mot perspektiv
alla har vi olika positioner
i rummet
och ser tillvaron
och världen på olika sätt

Vid brytpunkterna
uppstår dynamik
rörelser som för
utvecklingen framåt
mot okända mål

Den gemensamma nämnaren
är att vi är människor
som söker tillhörighet
och gemenskap




Fri vers av AA VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP