Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipplinjer


Med formen av. Utsträckt. Träder jag över kargklipporna. Istidssagornas linjer. Det doftar tång, hav och morgongryn och jag går i. Kallheten mot huden i simtagen. Är en häftig smekning av liv. En konkret påminnelse. Av det verkliga. Ett rum där hakarna släpper taget. Och tomrummet inte äger tillträde.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-12 09:27



Bookmark and Share


    Billy Andersson
Hörs nästan som du vore här uppe i bohuslän :)
2012-05-12

  lodjuret/seglare VIP
Ofta nog är jaget räddt att få kramp av att vada omkring i poesins hav. Man kan råka ut för någon som skriver på ett sätt som tilltalar läsaren, trots den påbörjade rädslan för att inte uppskatta simturen.
2012-05-12

  Nils Teodor VIP
Härlig
2012-05-12

  Per Blomqvist
Skira linjer. Alltid älskat linjer, mönster och siffror.
2012-05-12

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP