Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till F


Du sa: Jag behöver inte dig

Du sa: jag behöver inte dig
du behövde någon annan, som förstod dig
och gav mig ingen chans att bli den som förstod
för att jag levt ett annat liv än du
du ville dela allt med mig,men fann inget intresse
i allt de som berörde mig
tyckte det var mitt problem
dina problem blev sandkorn
som formades till pärlor som skavde
kanske skaver de ännu
bland allt bråte som du förtränger
dit jag nu blev förpassad
bortkastad från din framtid ner till förträngningen
inte värd mer än att bli glömd
du behövde inte mig, men vet du vad
jag behöver inte dig heller
den jag behöver har jag redan
och de som kommer efter
är jag mycket mer kräsen med
än jag var med dig
saknade dig idag, men nu saknar jag bilden av dig
den person jag önskar att du var
men som du inte är, aldrig kommer att bli
en medkännande, älskande person
sitt du där och gräv efter pärlor
för min del siktar jag mot stjärnorna




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten