Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte hindra drömmar.....


Drömmar

jag drömmer om dig
kanske drömmer du om mig
förbjudna drömmar




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-02-01 00:04



Bookmark and Share


    Louvisa
Underbar haiku.... dessa drömmar....
2006-02-01

    Mejja
Drömmar drömmar. Härliga, goda, vackra eller ångestframkallande, skrämmande, svarta. Ja hurdana nattens drömmar kommer är det välan tur att man inte vet.... hade man då sovit?
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado