Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sett att flera "krigar" med varann, liksom även skriver vidriga kommentarer med här på poeter generellt sätt. Det ger en synnerligen otrevlig känsla! Väx upp!


Sluta!

Sluta kriga sönder
poeter.se!




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-13 00:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jag menade de otrevliga krigen som sker på poeter mellan människor.
Konstruktiv kritik är däremot bra, så det ska va!
2012-05-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag håller med, kritik kan inte vara bara en rosa utan taggar alltid, men det finns poeter som har barnens sinne kvar dem är känsliga sorliga individer, som en kritiker avlängser och demolera ner bara med ett ord eller med en blockering.
Poeter som skriver bara det som dikterar deras musa, har inget tema ex: blå, religion, kärlek. Borde meddela i själv biografi att dörren inte är öppet eller på gläd till andras synpunkter,
Det finns perioder när man skriver bara för sin katt eller bara för at imponera på killar och tjejer.
Eller marknadsföra sig för sitt jobb då man går också ut med sitt äkta namn. Tar inte nick namn.
Jag vet inte vilken falang är fråga om, men krig upplever jag icke, mäniskor med fixa idéer är en annan fråga, har jag träffat och tagit distans med respekt, becklaglig bara att här finns mycket stora kompetenser som inte vågar träda fram bara anonym, som är skada i sig för poeter se.
Weekend perfekt.
2012-05-13

  zallander
Men man måste ju få såga en text oxå. Kritik kan ju inte bara vara ros
2012-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker som du. Bra att någon säger ifrån.
2012-05-13

  ULJO
Ligger mycket i det du säger. Bra rutet
2012-05-13

  M.A.J.R
Detta kan man väl förstå...en otrevlig känsla får man.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP