Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

Livet
är längtan
efter närhet

Känna kroppars
värme
lyssna på andetagen
berikas av samhörigheten
och bara vara




Fri vers av AA VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-13 02:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) vackert
2012-05-18

    JO:82
sant, fin text =)
2012-05-17

  mickech
Sanna ord!!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP