Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ask och tenn


som aldrig tillräcklig
inte mot det torra giftets kraft
eller det orubbligas rädsla

handen så skör
darrar inför faktum

lägger

i varje ask
av minnessår
en skrattande
tennsoldat

och

vid karglinjerna
formas blodssorgen
mellan revorna

nej du vill aldrig
kunna förstå

ty detta har du aldrig känt






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-13 09:50



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
så mycket kraft ur det sköra,
och för mig blir det ett sätt att våga spara och vårda och se även det svåra.
ja, en mycket berörande text, tack!
2012-05-13

  Nanna X
ovanligt karg och barsk dikt för att komma från din penna!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP