Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

an(n)agram




höjdpunkt

 

såg i ditt ansikte
vad du tänkte

i smilet
vad du ville

 

du stod där så inbjudande


ovanför dig en mistel




Fri vers av Peter Romance
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance