Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Lerkärl

 

händerna drejar

sommar kräver stora krus

tummar på min kant




Bunden vers (Haiku) av Litchi VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP