Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkel

Tiden rannsakas, för fort
 eller för sakta
Jag duellerar med tankar
En efter en tanke möda dör

Men fiender kommer från alla håll
  




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-14 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Modigt och starkt i konstnärligt ordflöde!

tack.

Soleil
2012-05-17

  Larz Gustafsson VIP
"Skräck från alla sidor", som det heter i Bibeln.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP