Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förspel


när han ömt kysser hennes halsgrop
har förspelet

redan börjat




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1033 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-12-18 20:46



Bookmark and Share


  djävulsdotter
den här dikten får en att drömma sig bort lite :)
2005-12-24

  Propella
Nu blev jag sådär sensuell på måndagseftermiddagen *ryser*
Det tackar vi för.
2005-12-19

  JMR
Osar kärlek och närhet, vackert värre.....fin!
2005-12-19

  Carola Viola Hedelius VIP
Precis så!
Man bottnar i ögonens djup. Ser själen.
Attraktion!
2005-12-19

    ej medlem längre
frö mig har det något samband med tid...troligen pga min nuvarande tidsfixering, och påbörjandet av samlingen dikter om tidssyndromet.
2005-12-18

  Pulsatilla
YESYESYES!!!
Fantasieggande!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP