Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsvågen

de dränkta skriken
sjunger om odödlighet

via media




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1031 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-12-29 09:03



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Måste igen åter säga. Den är dödligt vacker, det gör ont när man läser den
2009-10-04

  Carola Viola Hedelius VIP
Vackert skrivet om en hemsk naturkatasrof.

Enkla rader som biter sig fast!
Tre rader av en dikt som ger ord om perfektion.
2005-12-19

    Agneta VIP
önskar att den kunde dränka sorgen också... det gör så ont
2004-12-29

  Cattis Rönn
så många som dör i natukatastrofer...och inget kan man göra...förutom sätta in pengar...Bra skrivet!
2004-12-29

    Idun 1
du har så rätt, svenska myndiheter säger 6 döda
svenskar, reuter 58 döda???
2004-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP