Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig

ty


mitt minne redan


ägnar all tid


åt att leva


Dig




Fri vers av Christian_H
Läst 828 gånger
Publicerad 2006-10-03 11:21



Bookmark and Share


  TiVa
Been there, done that..
2006-10-03

  Carola Viola Hedelius VIP
Vemodigt vackert.

Att älska högt och att inte kunna släppa taget.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H