Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kommer jag på mig själv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

när jag talar med tystnaden 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 892 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:04



Bookmark and Share


  Suddad
Storslaget! Jag tappar orden...
2007-06-26

  eatinginside
Ursäkta svordomen, men..... JÄVLAR vad bra!

Det är mycket effektfullt att ha så stort mellanrum mellan rubriken och texten, framför allt när "texten" bara består av några få ord. Det blir riktitg storslaget! Klar favorit!

Så kort, ändå bland det bästa jag läst.
2006-11-17

  KonstigaKatter
att vara ensam och tala med sig själv - behövs ibland, att tala med tystnaden när det finns andra nära - ångestfullt... tystnaden som sköna stunden, tystnaden som skrik som inte hörs... Dina ord kan tolkas ur olika perspektiv vid olika tidsskeden... de kan upprepas ofta och uppfattas annorlunda... tidpunkten har talan...
2006-11-13

    Erika H
ja de där stunderna då man är alldeles ensam med sig själv är ganska sköna
jisses jag snackar med mig själv när jag storhandlar... *ler*
sköna tankar
erika
2006-11-10

    ej medlem längre
Texten är inte ensam om att självprata
ty själv tjafsar med såna typer som inte finns
och dom är de jävliaste att diskutera med...
Åter en kul annorlunda text här trots enormt radavstånd
myste och ryste men femman given...
2006-11-10

    Erika H
och hur reagerar du då?
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H