Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kysste passionerat och med bestämdhet sin partner

 

 

 

 

 

 

som inte förstod vad hon var ute efter

 

 

 

 

 

än mindre varför

 

 

 

 

 

Dom är konstiga

människorna

 

 

 

 

 

 

kyssa mig

och blunda sådär som om hon väntade på någon

 

 

 

 

 

ett mirakel eller liknande

 

 

 

 

 

Men hallå, jag är en groda

 

vad förväntar hon sig

 

 

 

 

 

 

Att jag ska bli en prins eller?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 950 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-21 17:50



Bookmark and Share


    rosentagg
haha. den var riktigt bra ^^
2007-01-28

  om en Siri
jag gillad everkligen den här! bokmärkes genast :D
2006-12-10

  eatinginside
Vad söt!
2006-12-04

    anakin
"Men hallå, jag är en groda vad förväntar hon sig" - schysst självironi.
Schyst kontrast också, mellan kärlek och eftertanke.
2006-11-30

  önska
En bra dikt. Men jag undrar, ska det stå förståd+ Menar du förstod eller förstådd? Vad jag vet finns inte formen förståd. hälsn
2006-11-25

  Zabina
Så har man tänkt, många gånger.
Tänk om han tror att jag ska förvandlas till något bättre än mig själv?
Underbart skrivet!
2006-11-24

    Erika H
*ler*
kanon!
så läcker text...
lustigt egentligen att vi väntar oss prinsar och prinsessor precis som om vi hade företräde till perfektion
fast om vi inte chansar vinner vi heller inte
underbart skrivet
erika
2006-11-23

  Nina V A
ja snälla nån vad hade hon förväntat sig, starkt leendeframkallande text! :)
2006-11-21

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Haha *asg* alltså hur bra som helst haha tretusen tummen upp! =D
2006-11-21

  cogitoergosum
Åh, underbar! Ja männsikor är ganska konstiga.
Jag kunde verkligen känna igen känslan.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H