Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du smakar kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

sa hon efter att varsamt placerat en kyss i hans armhåla

 




Fri vers av Christian_H
Läst 1231 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:12



Bookmark and Share


  Vildaste
vackert!!!
kram/vilda
2010-02-05

  Vildaste
kärlek,
sensuell
bra!!!
2008-09-26

  Carola Viola Hedelius VIP
Kort men full av tankar.
2006-11-23

    Naemi
Perfekt beskrivning av kärlek!
2006-11-11

    Erika H
mm sensuellt värre
erika
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H