Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ligger på en äng

 

 

 

 

kroppen min formar en avgjutning i det tidigare så höga gräset

 

där luktar jag på lugnet

jag smakar på tystnaden 

 

en fluga använder min näsa som start och landningsbana

 

en fjäril uppklädd och grann flyger förbi

med en passion för sitt arbete som förgyller mig ända ner till tåspetsarna

 

doftar ljuvligt

sommaren gör sig ideligen påmind

 

jag och himlen

ler till varandra 

 

jag hör fågelkvitter

 

en och annan häst

 

samt traktorer på väg ut för att slutföra dagens skörd

 

med ett grässtrå i mungipan sluter jag ögonen

 

medan solens strålar strilar igenom de få molntäcken på himlen

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 1066 gånger
Publicerad 2006-11-07 15:06



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
saknar dig så.
2007-02-10

  stella
Vilken närvaro!
2006-11-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
"där luktar jag på lugnet

jag smakar på tystnaden "


Så lugn, fridfull, perfekt avnjutning=)
2006-11-10

  Zabina
Gud va härligt, jag kan verkligen känna den där känslan.
2006-11-09

  Lena K Nilsson VIP
"...sommarkänsla" ska det förstås vara!
2006-11-07

    Erika H
sommar, lugn, dofter och surr
stämningsfullt
du har verkligen fångat känslan
vackert
erika
2006-11-07

  Lilla_Lala
Vilken värme- och längtansdikt! Åh, att få känna det inre lugn som din dikt uttrycker! Summertime and the living is easy... Kram
2006-11-07

  Lena K Nilsson VIP
Jättefin och ger en riktig sömmarkänsla!
2006-11-07

  KonstigaKatter
Oh, så härligt! Det var så länge sedan för mig... "en fluga använder min näsa som start och landningsbana" *ler*
2006-11-07

  Nina V A
Vibrerar sommar *ler*....härliga underbara sommarbilder, behövde en dos med det just nu...tack! :)
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H