Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick framtiden spådd av en tysk professor (samma person som spår vädret varje år)

 

 

du kommer förlora en större summa pengar

 

 

inom en snar tid kommer nedskärningar ske på din arbetsplats

 

 

vänner till dig börjar rygga tillbaka och kasta onda blickar

 

 

flyttar du inte till dina föräldrar kommer socialen tvångsplacera dig i gruppboende

då du inte kommer ha råd att betala hyran

 

 

Du bör ta en funderare på vad du erbjuder vardagen

 

 

Kärleken kan eventuellt gnistra till lite en kall december natt år 2012

om du sköter dina kort rätt 

 

 

kammat dig och skaffat ett arbete

 

 

 

 




Fri vers av Christian_H
Läst 1649 gånger
Publicerad 2006-11-10 16:58



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Vi har en fri vilja
Att ta det med smärta eller lära sig av det
2008-03-25

  solomi
Kanske är det precis så som du blivit spådd...elle var det verkligheten ? S
2006-11-11

  cogitoergosum
oj, det är sånt där jag kan höra folk säga till mig i mina mardrömmar. jobbigt.
2006-11-11

  Lena K Nilsson VIP
En härlig text, men tro inte på det...!
2006-11-10

    anakin
fy fan mannen... det var hårt!
2006-11-10

    Erika H
och med vädermannen vet vi ju med vilken träffsäkerhet han spår

totalt underbar text
och du...
tro inte ett skit på honom
erika
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H