Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett relationsförhållande




Ord och kanske visor

Ju konstigare meningar jag skriver
desto mer känner jag mig som
Prins Elefant under Orden
på jakt efter alfabeteshannen
bland bokhandlarnas
maskulint inbundna verk
i helfranska band

De kvinnliga har mjuka pärmar
Illröda




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP