Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de djupaste vattnen...




... gnäggar sjöhästarna tyst

Man kan med lätthet
segla till månen
med bidevindsseglaren
om man är en liten
självlysande sjöhäst

Både präktig och dräktig

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP