Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homonymi




Det är bud på det

Du skall älska nästan,
nästan som dig själv
Inte helt – men nästan




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 12:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del säger sig älska nästan som livet självt. Jag har ofta undrat över vad som menas med det. Här skriver du kanske hela förklaringen, eller ja nästan.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP