Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kand et också vara




Aldrig fel att ha rätt

Det är aldrig mitt fel
om andra bråkar
eftersom jag ger mig själv rätt
att bråka
även om det är fel

Så enkelt kan det också vara




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-05-14 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP