Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Tack ett svårt ord, eller?

blir så trött många gånger

vill stanna kvar i sängen

bara ligga kvar en liten stund till

men det är ändå något

något som lockar mig

att stiga upp

möta den nya dagen

 

glömma gårdagen

lägga den bakom mig

inte tänka på den besvikelse

jag kände

 

jag hade gjort så gott jag kunnat

hjälpt dig

du frågade inte ens vad du blev

skyldig

tog dina saker och gick

 

jag begärde ingenting

hjälper dig gärna

eller

hjälpte

för nog hade du kunnat säga

TACK

det fick jag lära mig som litet barn

det har jag lärt mina barn

dom har lärt sina barn att säga

TACK

 

nu vet jag var jag har dig

nästa gång du vill ha hjälp

kanske jag inte har tid

eller

vill hjälpa dig

med sådant som jag numera

tycker

du borde kunna själv

 

 

anits 14 maj 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-15 00:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väl skrivet. =) Det borde varit både ett tack och en kram för din hjälp. =)
2012-05-16

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2012-05-16

  Lars Hedlin
Mycket bra insiktat.."APPLÅD"
2012-05-16

  Vici
Tacksamhet
är ett
viktigt budskap!

Tack för att du påminner!:-)
2012-05-15

    ej medlem längre
Ett tack betyder mycket, jag har lärt mina barn att tacka och de gör de. Liksom min mormor var noga att lära mig...hon präntade också in att en liten nigning inte heller var fel...
2012-05-15

  arja savela
Tack för den fina bilden och texten som får oss alla att tänka efter vad som är viktigt i relationer!
2012-05-15

    ej medlem längre
Ett tack är Gott!
2012-05-15

  Ljusletaren VIP
Ingen riktig vän så att säga eller ...

/kram
2012-05-15

  aol
man känner en besvikelse här, jaa du vart tog folkvettet vägen,
2012-05-15

  ResenärGenomLivet
Det är lätt att bli besviken på folk, men fortsätt vara den du är. Hjälp som du ger någon kanske du får igen av någon annan.
2012-05-15

  Eva Helene VIP
Det finns tyvärr de som är så ogenerösa att de inte ens kan få ett tack över sina läppar. Lätt att bli besviken när man möter en sådan.
2012-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar när folk inte tackar.
2012-05-15

  mickech
Ja, lite folkvett kan man begära!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP