Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt för en förlorad tid


mellan blixtar springer hon
barfota
en mörk himmel kläs
i måsars skri
hon ber sitt liv
om ursäkt
för all förlorad tid




Fri vers av lilla moln
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 10:24



Bookmark and Share


  nalltuss
Då är man inte så tuff
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln