Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde vi?

Hur kunde vi bli
krig?
...
Vi som var fred.




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-15 21:16



Bookmark and Share


  ULJO
Mänsklighetens mest svårlösta fråga
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP