Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ha dig


Nu och inte sen!



Vill ha
dig
nära

Nu

Inte sen, nu!

Känna din tunga längs min
heta kropp

Vandra sökandes efter sötman

som finns i mitt inre
Ensam

vandrar jag stigen
endast du i mina tankar

hettan du skapar i din frånvaro
fantasin som inte har några gränser

handen som finner det den söker
släcker den

hetta som skapades för mitt inre
med dig på näthinnan

Din kroppstyngd som håller mig
på plats

Fantasin som leker
väcker mig åter igen.

Ler och ljuder ut min härlighet!


Helena 2012-05-15




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 361 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-15 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett intensivt vulkanutbrott når ut och Du mättas med kärlek.
2021-03-08

  anits VIP
Kärleksfulla rader
2012-05-18

  ULJO
Kärleksfullt och sensuellt. Mycket bra.
2012-05-18

    ej medlem längre
*ler*

Matnyttigt
2012-05-16

    Birgersdotter VIP
Sensuell
2012-05-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
helt underbar uppeggande lustoalster som får värmen att tona upp, precis där den skall va
2012-05-15

  mickech
Härligt sensuellt!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW