Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens käftar

Hur tar jag mig ur
dödens käftar?
...
Jag blir biten
varje dag




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-15 22:19



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Bit tillbaka!
2012-05-16

  mickech
Finns inget annat att göra an att kämpa emot!!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP