Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tolkning av hela sinnesrobönen till svenska


Hela sinnesrobönen på svenska


Gud, ge mig sinnesro
att acceptera det
jag inte kan förändra

Mod att förändra
det jag kan, och
vishet att inse skillnaden.

leva en dag i taget;
Njuta en stund i taget
Acceptera svårigheter som
en väg till frid


acceptera denna syndfulla värld som den är,
inte som jag vill ha den

Lita på att han kommer att göra
allt rätt om jag
överlämnar mig till Hans vilja;

Att jag kan vara rimligt nöjd
i detta liv, och ytterst lycklig
med honom för evigt i nästa




















Fri vers av Ali D VIP
Läst 19359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP