Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över horisonten

Över horisonten stiger en morgontrött sol. Den tvättar bort bekymmerna, och lyser upp mina tankar. Bortom hamnen sätter båtarna segel, och flyter långsamt iväg. Jag lyfter blicken mot himlen, och ser molnen skapa bilder likt ett roscha test.

Jag byggde hopp och såg regnbågar, men de rasade som sandslotten på en strand. Allt har förändras. Nu skall slottet stå på en säker grund, och byggas på ömsidighet.




Fri vers av April skies
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-05-15 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies