Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget fotd.




NÄR?

 

 

 

 

När bröts kontakten?

När slutade vi höra av

oss till varandra?

 

Jag minns inte?

Minns inte vem

som först blev tyst

 

jag försöker glömma

vem av oss som gjorde fel

om någon gjorde fel

 

vi kanske fick mycket

annat att tänka på

just då

 

som var viktigare

än vår vänskap

som varat så länge

 

äntligen har jag accepterat

att det är så

försöker tänka framåt

inte bakåt

 

vissa dagar går det bra

andra dagar gör det ont

jag kämpar på

på det sätt

som jag tror

är bäst för mig

 

hur ni tänker och gör

det kan jag inte veta

jag hoppas ni har det bra

 

kanske ses vi någon dag

så där helt apropå

 

 

anits 15 maj 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-16 00:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Bra!

Vi får tacka för allt vi fick av varandra och minnas det med en glädje för att sen gå vidare till nya givande möten.

/kram
2012-05-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet om att sakna. =)
2012-05-16

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-05-16

  Anya VIP
Jaa precis så där kan det vara. Diktarjagets ord känns igen.
2012-05-16

  Lars Hedlin
En sorgsen känsla...
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP