Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min päls

Besudlad av min egen vanmakt
inför livet
och mina de facto val
darrar jag

Min själ blottas sönder
Vittrar skurna drömmar av nostalgi

Vargens ylande hörs åter
Trött, hjärtat vill sova
vakna i tro på en ljusare framtid




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-16 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin ,smärtsam.Kom i håg att framtiden är du,inte bara de......
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP