Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och folkvimlet stannade upp och blev stående

stelnade till glas, sprack och
föll i ett regn av skärvor
över den blanka mosaiken

trafiken lämnade ett hav av tystnad

fåglarna föll från himlen

då hon vände sig om




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-16 13:46



Bookmark and Share


  surface to air
Som en filmscen..lite "point of no return" känsla får jag när jag läser texten. Fint!
2012-05-16

    ej medlem längre
Crashy.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin